Nejste přihlášen/a.
Olaf ma pravdu. Ze zadu se nikam nedostanete, neni tam nic co by ste mohla opravit. Pokud mate ve vnitr povoden, mate proste ten zlabek ucpany. Chtelo by to prostourat necim dlouhym, napada me treba brcko na piti. Dlouhe, je ohebne, palstove, tim by to slo. Pak zkontrolujte jestli voda z toho zlabku odteka na kompresor. Mela by tam byt miska, kde se ta voda schromazduje a nasledne odparuje.
Děkuju za odpověď. Žádná miska tam není vidět. Měla jsem tam misku, když jsem měla jinou lednici. Zkouším do toho otvoru vevnitř šťárat, ale zlepší se to vždy jen o chlup. Zkusím i to brčko. Lituju, že jsem koupila tuto ledničku. Je už po záruce, tak zadarmo oprava nebude. Ani nevím, zda oprava nebude vypadat podobně, jako když ji "opravuju" já - šťouráním...
místo, kde se má odpařovat, je plastová miska na motoru lednice. pokud je otvor skrz lednici průchozí, dále hadička zezadu lednice také průchozí, tak by neměl být problém. nesmrdí tam něco jiného. osobně jsem u lednice nikdy neřešil neodtékání vody apod. ono také porovnávat lednici Elux.AEG s Baumatikem je nesmysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.