Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Mám tento problém:Na nové televizi s vestavěným DVT-T, se naladí všechny kanály kromě kanálu 41(Nova,Nova Cinema,Prima Family a Barrandov-vysílač Žižkov.)Na staré televizi kde jsem měl set top box se naladil i kanál 41 a naladí se stále.Při prvním ladění nové televize se mi naladil i kaná 41 ale ten pán,kterému to zapojuji se rozhodl,že bude používat pořád tu starou,protože i po různém naladění ho pálili oči.Po týdnu se přece jen rozhodl pro tu novou TV tak jsem mu ji tam dal ,zapojil a dal automatické ladění a jak píši na začátku,kanál 41 se nenaladil,ostatní ano a mají perfektní obraz(síla i kvalita ukazují 10 z možných 10.Při automatickém hledání jsem si všiml,že se stupnice zastaví na kanále 41 na docela dlouhou dobu ale nakonec nic nenajde.Nevím ale proč, když poprvé 41 normálně našel a obraz byl perfektní.Jak jsem psal výše na staré TV 41 najde normálně.Prosím poraďte.Ferda
Nemáte podobný problém jako jsem řešila já?
doplněno 17.07.13 21:38:Asi jste nedočetl do konce. Můj problém byl v anténě. Na starou prutovku se set top boxem se chytlo vše, ale na novu televizi to neslačilo, nešla NOVA atd., jako u vás. Vyřešila to nová pokojová anténa.
No je to zajímavé. Nejdříve mě napadla polarizace antény, Žžižkov je vertikálně, ale pokud jsou ostatní programy i starý STB a navíc při horizontálním vysílání jede na stejných frekvencích i Cukrák... No ta aktualizace SW Se provádí někde v menu televize anebo pomocí COM portu (RS232)-na obr. č. 10. To záleží od přístroje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.