Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Mám magnetofon tesla b 730 stereo,a když ho zapnu tak nehraje.Vše je v pořádku.4ím to je?
Tohle se mi líbí - "je to úplně v pořádku, jenom to nehraje, co s tím mám dělat? " Nevím, jak dneska, ale když se chtěl dřív někdo naučit opravovat podobná zařízení (která "jenom" nehrála) bylo potřeba absolvovat 3letý učební obor (později 4letý s maturitou). Dneska si kdekdo myslí, že se stačí zeptat na poradně. Ono to ale tak jednoduché není, závad může být skoro tolik, kolik součástek v onom magnetofonu je. Takže moje rada: Vyměňte odpor R148, případně kondenzátor C25. Taky to může dělat tranzistor T6, tlumivka TL14... či něco docela jiného. A nebo lepší rada: pokud toho o elektronice moc nevíte, nehrabte se do toho. Naděláte víc škody, než užitku.
Dobrý den, ERIK - nechci se Vás nějak dotknout, ale skutečně asi máte na elektrické přístroje smůlu.
Buď vůbec nevíte, jak to spustit nebo čím ovládat. Nebo to vidíte poprvé a je to pro Vás novinka? Ty závady nebo nezávady nedokážete více a podrobněji popsat, ale stále potřebujete poradit. Zkuste se k tomu také sám/a postavit nějak aktivně. Potom dostanete jistě přesnější rady. Jo, a tu pračku už raději neřešte. Omlouvám se, pokud to bylo příliš tvrdé, ale nedalo se nereagovat. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.