Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka wm 66

Od: erik* odpovědí: 5 změna:

Zdravím.Mám poloautomatickou pračku wm 66.Když do ní dám věci tak se oblečení netočí.Ale hnací kolo ano.Čím to je?Nebo kolik se tam má dát vody na 1,5kg prádla?Díky.

Pračka wm 66

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erik*
hodnocení

a tohle je vnitřek a to hnací kolo.

erik*
28.04.13 18:36
hodnocení

tady

Pračka wm 66 #2

bata
hodnocení

0x

Vážená,pokud se hnaci kolo otáčí ,tak je pračka v pořádku.Tyto pračky perou tim,že se voda víří a timto dochazí k praní.Je to šetrné pro prádlo,netrhá se.U starych praček ROMO šnek vyčníval do pračky ,prádlo se namotalo a to pak pěkně točilo s celým obsahem.Toto je německá pračka od našich dederonu .U těch to se nemá skoro co pokazit.snad jen motor.

lida*

Zrovna jsem si tuto pračku pořídila, zánovní, ale cca 35 let. Po pár vypráních mi shořelo vypouštěcí čerpadlo a nejde už na ní nic. Takže jsem doprala.Je v ní někde pojistka? Že by byla jen ta v háji? Čerpadlo už čerpat nebude, to je jasné, ale voda by se ohřát mohla a mohla by i prát. Šlo by použít čerpadlo z automatky nebo vypouštěcí z myčky?Pokud tedy půjde rozchodit...

emillindovsky
hodnocení

0x
Někdy se stane že vrtule je na hřídeli málo nasazená, takže hřídel se točí a vrtule stojí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]