Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Mám poloautomatickou pračku wm 66.Když do ní dám věci tak se oblečení netočí.Ale hnací kolo ano.Čím to je?Nebo kolik se tam má dát vody na 1,5kg prádla?Díky.
Vážená,pokud se hnaci kolo otáčí ,tak je pračka v pořádku.Tyto pračky perou tim,že se voda víří a timto dochazí k praní.Je to šetrné pro prádlo,netrhá se.U starych praček ROMO šnek vyčníval do pračky ,prádlo se namotalo a to pak pěkně točilo s celým obsahem.Toto je německá pračka od našich dederonu .U těch to se nemá skoro co pokazit.snad jen motor.
Zrovna jsem si tuto pračku pořídila, zánovní, ale cca 35 let. Po pár vypráních mi shořelo vypouštěcí čerpadlo a nejde už na ní nic. Takže jsem doprala.Je v ní někde pojistka? Že by byla jen ta v háji? Čerpadlo už čerpat nebude, to je jasné, ale voda by se ohřát mohla a mohla by i prát. Šlo by použít čerpadlo z automatky nebo vypouštěcí z myčky?Pokud tedy půjde rozchodit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.