Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chceme koupit novou sedačku,líbí se nám jedna z eko kůže (na pravou kůži nejsou finance). Máme doma dva jorkšíry a zajímalo by mě zda by sedačku nepoškrábali? V obchodě tvrdí,že ne. Ale dám přednost někomu kdo má zkušenost s tímto druhem potahu. Větší pes váží 3kg. děkuji..
to maries:
mam take jorksira 3kg a nikdy nam nic neposkrabal a ani sedacku, je pravda, ze se mu ladi drapky, ale to je z jineho duvodu a hlavne prace manzelky
svara ma take jorksira a take sedacku z eko (barva bezova) a take OK
u stenat nevim, reknu pozdeji mame jich ted sedm a doufam, ze budou pryc nez zacnou vyvadet
Je jasné , že toto nebudete chtít slyšet, ale eko kůže jak se dnes honosně této kožence říká je k prdu i bez psa. Zatím jsem se nesetkal , že by jí někdo měl déle a nezačala koženka praskat. To snad raději minimálně moužívanou starší s pravou kůží než novou s "eko"
Názory si můžete přečíst třeba tady poradte.cz/...
Zrovna u jorkšíra (pokud je vychovaný) bych materiál pohovky neřešila. K jorkovi máme ještě velkého psa, a tam mám zkušenost, že textilní sedačku už nikdy. Kůže se mnohem líp udržuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.