Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda v lednici - jaká je příčina

Od: jarka25 odpovědí: 7 změna:

Vlastním kombinovanou lednici Candy CFM 3660 E a neustále mám ve vrchní části vodu. Poradí mi někdo, co to může způsobovat? děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Ucpaný odtokový kanálek.

aaaaaaaaaaaaaaaaa

eliminuji časté vkládání většího množství nezakrytých hrnců s polévkou apod. tak to krom toho kanálku to může znamenat, že se loučí. Zatřeste prasátkem, do půl roku je po ní.

hodnocení

0x

snižte teplotu knoflík termostatu na 3-4. a vyčistit kanálek

ladislavtikal*
hodnocení

0x

nam se to zase stava kdyz mame neco opreny zadni cast steny jakmile to dame kousek od toho hned to je v pohode

mhustak*
hodnocení

0x

Tohle mi lednice delala taky a stacilo vycistit jak zde bylo napsano odtokovy kanalek a i celou hadici az k tomu sbernemu kosi co je na kompresoru.

Alespon me to pomohlo a lednice od te doby slape 2roky a v pohode.

pusinka50*
hodnocení

0x

měla jsem to taky, je to tak, jak tu píšou, vyčistit odtokový kanálek a hadici dole zezadu lednice u odtokové krabičky a vyndat krabičku a vymýt, je až na spodku lednice

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma voda v lednici

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]