Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Revize komínů - kdo ji může dělat?

Od: marttes* odpovědí: 12 změna:

Revize komínů budou dělat jen kominíci,nebo také proškolení hasiči?jestli jen kominíci tak bůh s náma*andel*,tady je takový jelito(7tříd) ,že si to snad překontroluji sám*vezen*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Určitě si to překontroluj sám, aspoň nebudeš při revizi překvapenej, něco možná stihneš před revizí i opravit! ;)

Ale té revizi se nebraň, budeš mít kulatý razítko na to že máš komín v pořádku, a to si asi sám nepodepíšeš!

miljan*

Myslím, že nejde ani tak o komíny, jako o buzeraci a vytáhnutí co nejvíce peněz z kapes daňových poplatníků.

buss
hodnocení

0x

a co tak

poradte.cz/...

ale to jelito dá papííír!

miljan*

Drahý papír, který je mi na dvě věci.

doplněno 29.12.10 23:37:

S papírem se neohřeji.

raadek*
Papírem se možná neohřejete, ale taková střecha v plamenech dává pěkný teplo. R.
miljan*

Bez potvrzení jsem se obešel mnoho let, tak nevím, proč by mi měla najednou hořet střecha.

raadek*
Nemyslel jsem konkrétně vás, ale existují bohužel lidé, kteří se o komín nestarají viz. statistiky požárů zapříčiněné závadou na komíně. R.

ladislavtikal*
hodnocení

0x

nevim proc hasici? ty dojedou jen kdyz uz mate kohouta na streše jinak od ledna pvinosti jednou rocne u nas to jinak stoji 180 kč kdo ze na to nema rocne? a nechapu proc jelita kdyz na to je uciliste tak urcite ne 7 trid

montgomery*

Revize za 180 Kč? :D

ladislavtikal*

uz jste mel revizi? asi ne ja ano tak vim kolik sem platil

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.Kdyby Mistr kominický tak ty prachy oželím.(300,-Kč 2x do roka).Ale v našem regionu je firma a světe drž se už dva roky,jejíž jakoby technici,nebo co to vlastně je,pěkně v civilu okouknou komíny sepíšou protokol a pokud je problém sežeň si nějakou firmu,nebo my ti ji doporučíme a po odstranění závad opět přijedeme mrknout a buď schválíme a nebo ne.Abych nezapoměl samozřejmě pracují od 7 do 16 hodin od pondělí do pátku.Opravdu služba zákazníkovi.Zlatej starej kominík.

Celpe.

Není nic jednoduššího než si zavolat takovou firmu která sice bude dražší ale udělá to všechno najednou.

Takovou firmu kterou popisujete bych si prostě nepozval. Divím se že ještě nezkrachovala.

Jestli se vám nevyplatí dát třeba 500 a když potom nedej bože vyhoříte a pojišťovna vám nic nezaplatí protože ste neměl potvrzení o revizi tak je to jenom na vás.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]