Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CANABA - jak se staví sen aneb noční můra

Od: ivona* odpovědí: 9 změna:

Zvažujete stavbu domu a chcete vědět co stavba tzv. na klíč s Canabou ve skutečnosti znamená? Ráda Vám předám své zkušenosti, dám nahlédnout do veškerých podkladů, ukáži pořízené fotografie i posudek soudního znalce.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Čtěte názory ostatních např. zde: poradte.cz/...

myse*
hodnocení

0x

na druhou stranu já zase znám lidi, co jsou s ¨Canabou spokojeni.

Takže je to individuální...

levijosa
hodnocení

0x

Dobrý den,zvažujeme stavbu na klíč s firmou Canaba.byli jsme se podívat na vzorový dům,moc se nám líbil i jednání pracovníka této firmy.Po přečtení diskuse, mi ale dosti ztuhnul úsměv a docela se obávám případných problémů.Přece jen jde o dost peněz.Mohla by jste mi předat svou zkušenost s toto firmou,mockrát děkuji.

ivona*
hodnocení

Dobrý den, ráda Vám poradím. Kontakt je 733 33 90 70.

Souhlasím s Vámi, obchodní zástupci firmy Canaba skutečně mají velice příjemné jednání a před podpisem smlouvy Vám splní každé přání. Už Vás ale neupozorní na dost podstatné informace. A vzorové domy? - ty jsou velmi pěkné a mají pouze jeden nedostatek a sice, že vzorový dům není typový dům. Tzn., že to co Vám firma postaví má k vzorovému domu daleko a rozhodně se nejedná pouze o "nadstandardní" vybavení či prvky z příplatkové karty Canaby.

helan

Zdravím

bohužel jsem si musel projít stejnou zkušeností s canabou, jsou to lajdáci, dělaj nekvalitní práci, dům si musite dodělat sám, takže to co prodávaj je vlastně polotovar, stavba se mi pěkně prodražila. Cena v katalogu je fajn ale neni vůbec realná.

Závěr - drahý, nekvalitní, plno vad!

bon*

Canaba nepatří k nejhorším,stavěli dům mé matce a přes drobné nedodělky a odfláknutí některých detailů vše proběhlo zdárně a kupodivu i v termínu.To, že se stavba prodraží a ve finále bude stát o hodně víc, musí být jasné i nejnaivnějšímu člověku. Před započetím stavby jsme se byli podívat na hotové řadové domky ihned k prodeji od jiné společnosti.To by jste teprve viděli celkové odfláknutí a nejlevnější existující materiály.Do podkroví už zatékalo ještě před prodejem.

helan

To se mam chlacholit tim že canaba nepatří k nejhoršim? Dost slaba náplast ne? Až s nima budu stavit barák za milion a ne za čtyry tak mě to možná bude stačit. A sem najivni když nečekám přetažení dodělávky domu na klíč o půl mega?

p.s. zatýkání mi něco řiká ...už jsem ho viděl a na svým domě ;-o

johanka*
hodnocení

0x

Dobrý den, mohla bych Vás požádat o nabízené podklady? Děkuji moc. Donedávna bylo jednání s firmou Canaba o.k., ale teď začínám být na pochybách... Ještě jednou díky a zdravím, Jitka J.

ivona*
hodnocení

Dobrý den, Jitko, není problém. Zavolejte a domluvíme se na schůzce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]