Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Existuje nějaká plnohodnotná náhrada dlaždiček do koupelny, např. do sprchového koutu?
Mám namysli nějakou jednolitou pevnou bezespárovou plochu, která plně dlaždičky nahradí - vzhled, voděodolnost...
Ale zase něco, co se (v uvozovkach) běžně používá, dá se běžně sehnat. Nemyslím nějaké kamenné nebo skleněné desky a pod. Jedině, že jsou běžně k tomuto účelu k mání.
Jestli ano, nevím, co bych měl hledat
.
Díky
Axus
Viděl jsem to před časem v OBI. Panel cca 120 x 240 cm, povrch dokonalá napodobenina lesklých obkladaček, materiál mi připomínal umakart, tedy nějaký laminát, síla cca 5 mm. Ale jak se to jmenuje nevím, jenom mě to zaujalo, že to vypadalo opravdu jako obklad.
doplněno 06.12.10 00:33:Tady jsem ti něco našel
Již jednou se tu doporučovaly panely ATIBITI. - stařenka
doplněno 06.12.10 10:51:Rádo se stalo, hlavně, že odkaz pomohl. - stařenka
To je presne ono. Diky, PT.![]()
Pro Ladinpraha. Pokud jsou ty panely v Tvem odkazu neco podobneho, tak se omlouvam za pochyby.![]()
Diky. Neco takoveho hledam.
Pouze tohle vypada jako nalepovaci obklady. Nebo se mylim? Ja mam na mysli primo neco jako pevne desky.
Jeste to prostuduju.
Jeste upresnim, ze mi nejde primarne o to, aby to simulovalo vzhled dlazdicek. Neco jako monoliticka stena. Hlavne, aby se to dalo pouzit do mokrych prostor (jako prave dlazdicky). Tim vzhledem v dotazu jsem myslel, aby to bylo na pohled pekne jako dlazdicky, ne aby to primo vypadalo jako dlazdicky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.