Nejste přihlášen/a.
Ahoj potřebuji poradit, máme v koupelně nalepený keramický obklad na umakartu, ale ten se nám nelíbí a chtěli by jsme nový, zkoušel jsem ten starý odstranit, ale drží jak přibytý a zase to nechci odtrhat i s umakartem. Tak co teď mohu na ty staré přilepit nové obkladyčky a pokud ano jakou technologii by jste mi doporučili, tímmyslím zda použít adhézní mustek či ne nebo penetraci a tak. Velice děkuji.
kouknete pres vyhledavani tady na poradte uz to tady bylo reseny ale jinak se to da udelat rozdelate si lepidlo+vodu+sokrat ale aby to nebylo moc ridky a tim natrete obklady nechate zaschnout a pak muzete lepit druhy den obklad ale musite aby vam nesla spara na sparu
Měl jsem tentýž dotaz, kolegové poradili, učinil jsem, dal vědět, jak to dopadlo... poradte.cz/...
dokonce žena je spokojená...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.