Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přelepení obkladu

Od: picmis® odpovědí: 7 změna:

Ahoj potřebuji poradit, máme v koupelně nalepený keramický obklad na umakartu, ale ten se nám nelíbí a chtěli by jsme nový, zkoušel jsem ten starý odstranit, ale drží jak přibytý a zase to nechci odtrhat i s umakartem. Tak co teď mohu na ty staré přilepit nové obkladyčky a pokud ano jakou technologii by jste mi doporučili, tímmyslím zda použít adhézní mustek či ne nebo penetraci a tak. Velice děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

3x

kouknete pres vyhledavani tady na poradte uz to tady bylo reseny ale jinak se to da udelat rozdelate si lepidlo+vodu+sokrat ale aby to nebylo moc ridky a tim natrete obklady nechate zaschnout a pak muzete lepit druhy den obklad ale musite aby vam nesla spara na sparu

před aplikací čehokoli je dobré staré dlaždice dobře očistit a odmastit, ať to pěkně drží.

hodnocení

Nebylo by dobré ten starý obklad ještě zdrsnit třeba smirkem?

ladislavtikal*

lepsi je naklepat treba kladivkem protoze smirkem toho moc neudelate na te glazure a nebo navrtat

hodnocení

0x

Měl jsem tentýž dotaz, kolegové poradili, učinil jsem, dal vědět, jak to dopadlo... poradte.cz/...

dokonce žena je spokojená...

dahol*
hodnocení

0x

toto lepidlo: sanita.cz/... mužete použít na nesavý povrch. Je to vyzkoušený.

David

dm

reseni ... flexilepidlo, podklad cisty, nemastny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]