Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám myčku INDESIT DISR16M19 A EU. Problém je s těsněním u dveří - protéká. Zkoušel jsem jej napatlat speciálním tmelem. Protékání se snížilo, ale pořád protéká. Problém je, že těsnění nelze vyměnit, těsnění dveří je nalisované na vnitřním plechu dveří a samostatně jej výrobce nedodává, cena 3300 za nov dveře vč. těsnění:
Napadá Vás ještě něco? Nechce se mi kupovat novou myčku, byť už má tak 7 let, ale meje perfektně.
Díky,
Tomáš
spise bych to tipoval na pricpany/ucpany odpad. Pak mycka nestihne odpustit vsechnu vodu/zacne se voda hromadit a protekat.
Odpad funguje dobre?
Děkuji za radu. Myčka má vývod do sifonu dřezu. Sifon jsem rozmontoval a je pěkně čistý. Zkoušel jsem do vývodu myčky (sítko na dně myčky) nalít pár sklenic vody a neodtéká, ale asi je to tím, že se "poklop otevře" až při spuštění myčky. Jinak Kdyby byl odpad ucpaný, neshromažďoval by se na spodku myčky nepořádek? Po umytí nádobí je celá myčka čistá.
byl to tip, me se stalo to, ze jsem mel pricpanej odpad. Na vyzkouseni to chce aspon 10 litru do drezu.
tj. kdyz bezela mycka a pustil jsem neco ve drezu, tak se mi vracela voda do mycky, misto do odpadu. A tekla mi mycka, protoze tam bylo vic vody, nez na kterou byla dimenzovana.
Mycka ma vlastni cerpadlo, ktere zene (odcerpava) vodu do odpadu. Cerpadlo se spusti vzdy na zacatku spusteni programu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.