Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je lepší koupit akumulátory od Bosche nebo Makity do Parksised?

Od: boban® odpovědí: 6 změna:

Špatná zkušenost s aku od Parkside, už dvakrát

Je lepší koupit akumulátory od Bosche nebo Makity do Parksised?

Pomocí nějakýho adaptéru?

díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x

Nekamarádí se to, musel bys to vyměnit i s nářadím.. Od Makity baterky nijak zázračný nejsou, to si nepomůžeš.. U mne s Parkside baterkama spokojenost. Bosch podobně..

Reklamace neúspěšná?

hodnocení

Po záruce.
Akumulátory od Boše mi přišly,že vydrží delší dobu, má to kolega. Ale zase po pra minutách provozu mi v úhlový brusce řady profi chrastí ložiska *zeď*

hodnocení

1x
Mám asi 8 různých baterek Pakside posbíraných v průběhu let a zatím bez problémů. Které a jak vám odešly? Máte na mysli, že došlo k náhlé závadě. nebo přestaly být použitelné po větším množství cyklů? Píšu to tu opakovaně a v návodech to nebývá, vícečlánkové lithiové baterie je nutné aspoň občas dlouho "přebíjet", aby slabý balancer dostal šanci články srovnat.
hodnocení

@tomkk
Odešel tenhle
poradte.cz/...
Já myslel, že už jste měl vadných víc.

hodnocení

0x

Mne od parkside,odišli len staré niklové a jedná lítiovka 18 V,čo mala cez desať rokov, smart nekupujem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]