Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych vás požádat o radu. Nedávno jsem ukončila studium, ale stále bydlím u rodičů. Bohužel nemám ještě žádný stálý příjem a tím pádem nemohu přispívat na domácnost. Má matka se rozhodla že mě vystěhuje z bytu. Chtěla bych se zeptat za jakých předpokladů to může udělat a zda mi může zrušit tvalé bydliště bez mého vědomí.Děkuji za odpovědi
0x
0x
Aby vás mohla vaše matka vystěhovat sama, musela by mít nějaké oprávněné argumentace toho, že ji pobytem v místě současného trvalého bydliště nějak zásadně"škodíte"a to si myslím, pokud nejste zločinec, pro ni nebude lehké.
V takovém případě se samozřejmě bez okolků obraťte na policii nebo spíše na právníka, který korektně vyhodnotí situaci a pomůže vám.
Hodně štěstí.
A co děláš kromě toho, že parazituješ na rodiči? Co děláš pro to, abys měla svůj příjem a mohla se podílet na chodu domácnosti? Není ti hloupé parazitovat?
Je fakt, že mě syn až příliš často pije krev a dostane do varu, někdy bych ho nejradši ani neviděl, nebo se ho zbavil, ale děti obvykle odcházejí samy ... tedy, že chtějí, naopak to nebývá tak často. A dospívající slečna obvykle velice rychle svojí matku potřebuje na hlídání takže ti nedoporučuju rozcházet se ve zlém.
Řekl bych, že odhlásit někoho z bytu zase není takový problém, přihlásí tě na aderesu místního úřadu, jako jsou třeba bezdomovci.
Sehnat dneska práci by zase neměl být tak velký problém!?! Je mi dvné, že jsi ukončila studium v listopadu, nebo to nějak - jaksi uteko od těch prázdnin? Taky bych nepředpokládal, že jste žily jen z přídavků na děti, víš kolik to dělalo, co jste dostávaly od státu?
Polkská střední se nezapře, že?
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.