Nejste přihlášen/a.
Nevím, čemu říkáte ,,běžné intzeriérové dveře´´ ale jestli sháníte ten plastový profil používaný za socíku - viz třeba
tak ten už se leta nevyrábí.
Takže asi nezbyde, než zajít do běžného Unihobby a koupit tam běžnou zasklívací lištu - ale dřevěnou.
S Váma to není úplně jednoduchý To, co je na té fotce není plastová lišta, je to opláštěné něco. To něco bývá v levnější verzi profil z MDF, lepší (dražší ) varianta je, že je to SM dřevo, ovšem opět opláštěná . Už před dvěma dny jsem Vám dával několik odkazů, kde to bylo opláštěné dekorem - myslím olše. No dobře, tak v tomtéž odkazu stačí trochu zalistovat a ejhle - mají to i ve variantě opláštěné bílou fólií.
Ta lišta, na kterou dával odkaz @promon je opravdu k nesehnání. Budu měnit dveře v celým bytě, takže k demontáži by byla (ze 4 dveří). Ale tímhle tempem, jak se mi rekonstrukce vleče, tak někdy na podzim. A obávám se, že od roku 1985 poněkud zkřehla. Při výměně skla jsem měl problémy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.