Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chtěl bych se vás zeptat na vaše zkušenosti s matracema. Já se při poslední koupi "spálil" a koupil matraci, která byla už po měsící proleželá a teď mě z toho bolí záda a píchá v hrudi.
Recenze (přímo na stránkách prodejce, což není moc věrohodné) měla docela dobré, ale výsledek katastrofa. Jinak, obecně, když čtu zákaznické recenze, tak mi nepřipadají příliš přínosné. Často lidí napíšou hodnocení bezprostředně po koupi, ale mě by zajímalo třeba po dvou letech. Proto bych vás poprosil, zda byste uvedli název matrace (nebo nejlépe poslali odkaz na eshop), jak dlouho ji máte a jak jste spokojení, popř. kolik vážíte.
Já vážím 86 kg a hrozně nerad bych se s koupí spálil i podruhé, takže mi tímto moc pomůžete.
Díky moc
Podle mého názoru, tyto obecné otázky bez uvedení věku a zdravotních problémů jsou irelevantní mladší zdravý člověk se vyspí i na prkně, a čím dražší matrace si budete kupovat, tím choulostivější se vaše schránka stane ... Ale proti gustu...
Také si myslím, že před nákupem předražené matrace by bylo vhodnější řešit zdraví u lékaře. Když jsem zdravý a přiměřené váhy, vyspím se na čemkoli i v pokročilém věku. Momentálně máme matrace uříznuté na míru z nějaké pěny. Obě i s povlaky a dopravou stály 2 500 a po sedmi letech jsou jako nové. Pravidelně je otáčíme. Zóny a údajně rozdílnou tvrdost necítím.
No mě by teda taky zajímalo, co je to kvalitní matrace. Já mám matraci za cca 8000.- a byla proleželá za dva měsíce. Předtím jsme měli cca 30 let bolševickou dvoupostel za 1800.- a byla celou dobu super. Uznávám, že v 80. letech to byly jiný peníze, ale teď jsme dali za komplet (postel + rošty + matrace) cca 50000.- a nedá se na tom spát. Matrace proleželé a z roštů pořád vypadávají lamely (plastové úchyty praskají).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.