Dobrý den, včera jsem utirala lednice zevnitř a měla jsem delší dobu otevřené dveře od ledničky. Dneska jsem zjistila že jej svítí, ale nechladí a ani mrazák nemrazí. Ke všemu lednice vydává divný zvuky, jako kdyby tekla voda. Prosím, poraďte nějaký rady jak ji zprovoznit děkuji
moh jen odejít termostat který nesepne není možné že ste ho při uklidu pootočila na minimum a tudíž nesepne a nechladí?
pokud ne typuju na problém s kompresorem a to by bylo na odbornou opravu nebo novou lednici
vendy22
Dala jsem ji před hodinou na maximum, lednice bzučí jako kdyby byla funkční ale stále nechladí.. ještě zkouším ji na půl hodiny celou vypnout .. třeba naběhne děkuji za odpověď
Pokud otocite termostatem a bzučení ustane a když date max a bzučí a nechladí tak je termostat v pořadku a bude v háji kompresor nebo uteklo chladící médium ze soustavi
Řekl bych že problém bude v kompresoru. V takovém případě se Vám víc oplatí nová lednice než oprava. Případně pro lepší analýzu zkusit nějakou firmu ať zjistí čím by to mohlo pravděpodobně být a kolik oprava bude stát..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.