Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradí někdo jak zapojit světla? Řěšil bych to wago svorkama, ale nevím, jestli je to tak ok
Ještě prosím, jak zapojit světla když mám ze zdi jen dva dráty. Díky.
Zbytečně přewagováno. Zapojil bych takto.
Na svítidlech máš wago přípojky a každá svorky má dva vstupy na dva dráty (celkem 6)
Mě se to taky nelíbí, ale vzhledem k odběru světel (předpokládám moderní LED trubice), je to fuk. Měděnej drát je a přechoďák bude mít minimální vliv při nízkém proudovém odběru.
Mě se hlavně nelíbí TN-C a díky ní je částečná nekompatibilita na propojování více světel lepším způsobem, než se nám oběma nelíbí.
Dodej schéma samotného svítidla. Nechápu, proč je tam vypínaná a nevypínaná fáze a jak je svítidlo prodrátované.
Chtělo by to lepší fotku, není pořádně vidět co to je ještě ve svítidle, krom zdroje. Vypadá to jako nouzák a ten je trvale napájen fází a potom tam je ještě spínaná fáze od vypínače. To hubené by mohla být baterka a za ní nouzový zdroj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.