Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám, že je tento Jistič v pořádku? Zpětná vazba

Od: flicek® odpovědí: 7 změna:

Zdravím komunitu,
tímto příspěvkem bych chtěl navázat na jeden můj původní dotaz. Kde jsem se ptal jak poznám zda je Jistič. (viz. fotka)
v pořádku.
poradte.cz/...
Jsem pro, aby bylo vždy po každé položeném dotazu, (pokud je to samozřejmě možné, protože někdy to nelze),podána od tazatele zpětná vazba, a tím pomůže dalším ktéré může trápit podobná otázka. Zda to nějak vyřešil, zda to bylo díky odpovědím zdejší komunity a nebo nalezení řešení problému bylo vyřešeno jinak a i to řešení je super sem dát.
Proto sem dávám foto pro srovnání jak to vypadalo před tím a jak to vypadá teď.
Vždy hodnotím nejleoší odpověď, ale nemám problém s tím ohodnotit i více správných odpovědí...
Pokud jsou k otázce a týkají se jen odpovědí na konkrétní dotaz.
Ovšem, co mi tu chybý a týká se to zpětné vazby i na ostatní členy je možnost dát i "takříkajíc"palec dolů za velmi špatnou radu, protože si nemohu pomoct, ale pár úživatelů by si to zasloužilo, protože někdy neni možné a nestačím se divit, co vše si lidi dokáži za klavesnicí dovolit a přitom do oči to nikdy neřeknou.
Ať už jsou to špatně mířené rady, urážky, posměch, nedržení se tématu otázky, atd...

Jak poznám, že je tento Jistič v pořádku? Zpětná vazba
Jak poznám, že je tento Jistič v pořádku? Zpětná vazba #2
Jak poznám, že je tento Jistič v pořádku? Zpětná vazba #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jo, takhle to vypadá mnohem lépe a pokud Vám to dělalelektrikář, bude to určitě i bezpečnější. Ale...

Za 1. S vaším přáním se obraťte přímo na admina, ale pochybuju, že se to setká s pochopením. Už tu něco takového kdysi bylo a nedělalo to dobrotu.

Za 2. Přečtěte si pravidla poradny a jakékoliv doplnění dotazu pište do dotazu původního.

liska5

Jen dodám, že tím se původní příspěvek aktualizuje a vyskočí jako první. Sem měla patřit jen ta část ohledně "bodování".

hodnocení

liska5 - děkuji za postřeh a radum budu aspoň do budoucna vědět.magdon - taky děkuji za zajimávý názor a postřeh. :)

hodnocení

0x

Aj v povodnom vlakne som vas pochvalil za zvysenie bezpecnosti motora aj obsluhy. Dufam, aj vnutri to ma stabnu kulturu.

hodnocení

0x

Nečetl jsem původní otázku ovšem odhadem tento jistič pamatuje budování komunismu a nebylo by na škodu vyměnit jej za mladší.

škoda, že jste to nečetl, páč je již dávno opraveno a vyměněno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]