Ano může zvýšit kdykolik a jakoliv, klidně několikrát do roku, není omezen částkou, ale ne tak, že dneska to oznámí a zítra to platí.
doplněno 22.12.22 19:44:
Pavlo, je snad každému jasné, že se od nového roku bude zvedat za služby. Aby Vám mohl sdělit reálné navýšení, musí taky on vědět, o kolik mu zvednou vodárny, dodavatelé tepla...
A od nich to dostane taky na konci roku...
Vám to sdělil včera, že v lednu budete platit více, což jste asi již předpokládala, jako každý...
pavlavdf0*
Děkuji včera my to řekl i z novou smlouvu nevedela jsem že bude zvedat zálohy a to ještě docela vysoké o 4000kc
pavlavdf0*
Mně majitel ani neinformoval že bude zvedat zálohy a přišel z hotovou novou smlouvu a o 4000kc větší platba za zálohy. A hned od 1.1.2023 a to tv z 3000 na 4500 ,SV z 1000kc na 1500kc dodávky tepla z 2000 na 3500 kč.oduvodneni bylo ze všechny energie jdou na horu od ledna ale já si myslím že mě měl prvně informoval že bude zvyšovat a o kolik aspoň pár dnů předem 18000 kč za 1+1 pekny Zdroj: poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.