Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč ženy nemají rády rýži

Od: derekk odpovědí: 8 změna:
Celé naše ženské osazenstvo nemá rádo a moc nejí rýži,jak je to u vás.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

8x

Dobrý den, protože prý mají rády brambory - viz podobný, inteligentněvolnodiskuzní dotaz v odkazu. Zdravím!

poradte.cz/...

hodnocení

4x

Špatně položený dotaz.
Já kupříkladu rýži velmi miluji.
Taková Basmati nebo Jasmínová...
Mňam.
U nás v rodině také rýži mají rádi.
Musí se samozřejmě správně uvařit, což není problém ;)

hodnocení

3x

derekk a ty vaše ženy, ochutnaly někdy uvařenou rýži?

V naší rodině je jak rýže, tak brambory, u žen, u můžů i u dětí ve velké oblibě. Jen dva chlapi nesnáší dušenou mrkev a jeden nesnáší koprovku. To uvádím pro případ, že budou potravinové dotazy pokračovat.:-D

ben®

maky - ... a plíčky na smetaně, rýžový nákyp a krupicová kaše .

hodnocení

3x

U nás rýži máme rádi, jen jeden muž "zlobí" a říká, že má po rýži hlad. Ono taky záleží na tom, jak se rýže upraví (já do ní přidávám červenou papriku, nebo karí), hlavně úprava na talíři. Jídlo musí nalákat i oči.

*hledam*

Proč ženy nemají rády rýži

Já mám po rýži taky hlad.Mám raději brambory nebo těstoviny.

Dřív či později mám po každém jídle hlad-ať je to vepřoknedlozelo, rizoto nebo řízek s bramborami. Jediné co jsem za léta zkoumání zjistl tak po sladkých jídlech jej mám dřív než po zbytku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]