Prosím, kdo máte automaticky kotel Defro. V popelu mi zůstává nezhořené uhlí . Dost kouře mi jde do místnosti po otevření dvířek. Co s tím? Technik nepomohl.
Co to asi bylo za technika, že vám nepomohl? Pokud vám dříve kotel topil, a teď ne. mohl jste koupit méně kvalitní uhlí. Mně letos dovezli tak špatné, že nehoří vůbec. poradte.cz/... Pokud jen hoří hůř, mělo by to jít nastavit přidávàním vzduchu. (Defro neznám, snad se ozve někdo, kdo ano.) Také je ale možné, že máte v hořáku částečně ucpán přívod vzduchu a uhlí se špatně spaluje jen v jednom místě. Však dejte nějaké foto hořáku ve více výkonových režimech. jestli uhlí propadá v plném výkonu, nebo třeba v útlumu. Musíte k tomu chodit a dívat se, kdy tam ty nespálené uhlíky uvidíte plavat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.