Zdravím, dnes se mi povedla vskutku výtečná věc. Zapomněla jsem dát pod kotouč podložku a ten se mi celkem pochopitelně hned po zapnutí kousnul/zkřížil nevíte někdo co s tím?
Výborně vyfoceno. Někdy stačí průbojníkem, nikoliv důlčikem ťukat do matky v místě dírek. Taky lze pod kryt vložit klíč, proti otáčení, kvalitní sikovky a povolit. Taky pomůže přivařit matku 20mm po obvodě, ne celý obvod, povolit, a pak matku odříznout. Nebo nízkou matku, přivařit a nechat tam.
Vždy se najde několik řešení.
unulka*
"do matky v místě dírek"? Jakože tedy něčím s větším průměrem nebo vyloženě něco strčit do té dirky a ťukat tam? Obávám se, že mezi kotouč a kryt nic nesrčím, sedí to na sobě.. nicméně problém s protáčením je vyřešen i tak, nejspíš díky tomu šprajcu je to permanentně zaaretované..
Co nezvládne povolit klíč, to s trochou sakrování urveš většími sikovkami. Jednou jsem už ale musel kotouč rozlámat na kousky a teprve potom když pod matkou zbyl jen kovový středový kotouček to povolilo.
pokud to jde chytit ten kotouč do svěráku, což byjít mohlo, navařil bach na matku kus trubky do ní díru a tyč a povolit, každopádně bychto ale nejdříve něčím máznul šroub a matku , třeba zakapal petrolejem aby spoj byl klouzavější
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.