Zdravím mám problém s nádržkou u WC a protékáním Zachodu! Při spláchnutí se mi stává někdy že záchod začne hned protékat v prodejně mi řekly ať vyměním ten plovák tedy to co je ve středu splachuji zmáčknutím směrem dolů! Po výměně mám pořád stejný problém děje se to občas ne pokaždé Nevěděl by někdo co s tím díky za odpověď.
spodní bajonet. Musíš to vykuchat až na porcelán. Nesmíš tam dole nechat tu starou plastovou ohrádku a vyměnit jen vršek. To je k prdu. Nová guma nedosedne na těsno na starý plast od vodního kamene.
Pokud vypouštěcí ventil po výměně opět protéká spodem, je nejspíš špatně seřízená výška celého modulu. Ventil nedosedá těsněním na otvor - zkontrolovat, nastavit správně výšku, popřípadě nechat splachovacímu tlačítku větší vůli a nedotahovat napevno.
To sem udělal dokonce uhlovkou řezal ty šrouby co drží nádobku s vodou A sem tam se to děje ? Je pravda že sem to před t čistil sajratem na vodni kámen tak jestli sem tam něco uvolní?
Ještě mě napadlo, že velikou chybou je to chromové horní tlačítku v deklu nějak dotahovat. Jak se dotáhne silou, tak se ten komínek splachovadla má tendenci napnout a zkroutit. Pak se vyosí a nedosedá guma jak má a protéká.
Měj to tlačítko volně, aby spíše po porcelánovém deklu mírně jezdilo a nebylo utažené na krev.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.