Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit mravenců

Od: dim* odpovědí: 8 změna:

U nás doma máme mravence pořád každé jaro,léto a podzim a pořád jsme se jich nemohli zbavit a babička říkala že se někde dočetla že mravenci nesnáší kávu a tak jsme to vyskoušeli a fungovalo to ale asi si našli jinou cestičku ale mohloby fngovat.;)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Je jednodušší vložit otázku do vyhledávače a zjistíš,že se o mravencích několikrát diskutovalo.

Třeba tady:

poradte.cz/...

JABRAKA

arimas*
hodnocení

2x

ja mela mravence na terase a tak jsem terasu postrikala raidem prosti mravencum a uz pres rok je pokoj. musim rict ze to bylo proti me srsti ale holt to bylo bud a nebo.

lidus*
hodnocení

2x

také když se objeví použiju Reid-sice je to vůči mravencům nehumální ale jen tak je od nich klid.Sestra měla doma faraony-rodina si je ráno vybrala s pečiva , nic jiné jim nezbývalo než s nimi žít.

fanousek67

na faraony nejlepší LAFAREX K je to přípravek který je sterilizuje a celá kolonie vymře vyzkoušeno

dejavu*
hodnocení

2x

My používáme Lafarex taky. Pokud se však jedná o faraony, zažila jsem je kdysi 2x v paneláku, ti žijí v teplovodních šachtách a potrubí a je třeba zahubit jejich královnu a opakovat centrální postřik.

kytka*
hodnocení

0x

U nás vedla u dveří venku mravenčí dálnice, to jich bylo! Nasypala jsem prášek do pečiva a ztratili se.

helllen*
hodnocení

0x

Mám dobré zkušenosti s práškem do pečiva... ;)

hodnocení

0x

na faraony v paneláku zabírá i zubní pasta, taky jsem se s nimi kdysi dost natrápila!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]