Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plánek na udírnu

Od: lala® odpovědí: 4 změna:

Zdravím ve spolek. Můžete mi prosím někdo poradit a nebo poslat nějaký snadný plánek na postavení udírny? Děkuju za odpovědi. S pozdravem Lála

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

0x

Nemužu .. tedy můžu .. ne nemůžu .. o co jde. Já jich už mám doma asi 50 na webu v oblíbených a budu ji dělat letos. jenže já vím jakou chci.

Napište prosím, jaké chcete parametry, kolik věcí budete udit, jaké, jak velkou, jaky materiál ... Na chalupě? Doma? levnější, nebo TOP? velmi rád Vám přepošlu své záznamy / odkazy.

Budete to budovat na rovince nebo v kopci? jake je podloží, kameny? hlína? les je blízko?

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Pro inspiraci jsem našel např. takovouto i s fotodokumentací : duchodcecekatel.webovastr/...

fidonet*

*slunce* velmi pěkné. Sice mě cihly nenapadly, ale taky dobrý nápad. Do jara daleko, třeba ještě změním plány

vosikac*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]