Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vykrajovák na okurky - hodil

Od: ladis* odpovědí: 4 změna:
Tady poradte.cz/... chlapec pochybuje, ze to je vykrajovak okurek
Hosté mu tam link sem, protože já už mu tam fotku nepřidám
Našel jsem ten můj a ten samy, tak mi snad uvěří ;)) na fotce je vlevo, tedy má odhadem 22 Cm a ne 40 Cm

Vykrajovák na okurky - hodil

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

0x

Ok, já vám věřím, ale všimněte si, že ten jeho má o 2 závity víc. Tedy může být proto i delší. ;)

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Mám toto doma, a je to vykružovák na brambory. Tímto se do syrové brambory vykrouží díra, tím vznikne bramborová spirála, a ta brambora se nakrájí vlnkovatým nožem (bylo to prodáváno jako souprava) na plátky, které mají uprostřed duté kolečko. Pak se to osmaží, a vypadá to na talíři hezky. Přiznám se, že zamlada jsem to dělávala, ale teď už jsem na to jaksi líná. Ida

doplněno 31.05.20 13:49:

P.S. A určitě to jde použít i na okurku salátovku, kdy spirály a vlnkovatá kolečka s dírou uprostřed taky salát "zestetičtějí". ;) Ida

hodil
hodnocení

0x

ladis- tak je to jak jste psal... ne že bych vám nevěřil,( nejsem zas takovej chapec:) )ale měl jsem pochyby kor když sem to našel v dílně a je to takové očernalé docela, tak semi to nezdalo. fotka dle vašeho přání...;)

No v kuchyni to používat nehodlám ,ale klidně bych se podíval někde na video co to umí jelikož jsem k tomu nic na internetu nenašel, myslím přímo k tomuto.

Děkuju za určení obou věcí.

Vykrajovák na okurky - hodil #2

hodnocení

0x

A dnes vypadá takto; a taky za více peněz s více funkcemi, tedy šířkami spirál...ale umí je udělat pěkné, sice ne hned poprvé. I se musel učit, a to je co říct...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]