Nejste přihlášen/a.
Zdravím je tu někdo kdo by mi dokazal napsat k čemu se používa tahle trubka viz foto, pruměr 15mm sila stěny 8 mm hodila by se mi z čeho je a např. nosnost, zkrátka technické data. A na druhém obrázku ten "drát" k čemu se používal-vá.
Nemohu nikde najít informace, ani kde se dá koupit PE trubka na horním obrázku její rozměry jsou 150mm pruměr a síla stěny cca 8 mm, potřeboval bych ještě kus dokoupit k té co mám, ale nemohu to najit... asi to píšu nejak blbě...
Dík
Jo tenhle pripravek, uz to vidim, tak to spicate strcis - zapichnes - do salatove okurky a vykrouzis tim prstynkem takove krasne zavity - to jsi ukradl babicce z kuchyne vid?
mozna by to slo i na emental, syrove brambory, ale ty uz jsou dost pevne
po smeru zavitu tocis, zasroubovavas a prstynek ti vykrajuje zavit z potraviny, on je na jedne strane jakoby ostry...
no tak ok ta trubka je jasná, to už si dohledám, ale to pod tím fakt nebude z kuchyně... podle mě, má to asi 40 cm na délku
Ja vidim na jedne fotce PE trubku zlutou (to je na plyn), pravdepodobne 16mm
a na druhem to cerne pod kuchynskym vykrajovakem neni videt, musis vyfotit aby to bylo videt cele. Puvodne se mi zdalo, jak uz spatne na mobil vidim, ze vykrajovak lezi na te trubce, ale to je neco vetsiho asi?
vyfot to cele
Ten drat je z kuchyne, na druhem konci ma takovou plastovou krytku jakoby madelko, zahnute, namocene do plastu
mam to doma tak asi vim, k cemu to je Stejne i ty trubky
dej to do okurky salatovky a uvidis! Manzelka bude zirat. ) osmdesata leta to jsi asi jeste nebyl na svete
)
Kdyby to tu nebylo napsané, že je to trubka tak s těch fotek bych to nepoznal. Spíše mi to připadá jako nějaké asi plastové trochu zakulacené prkno. To druhé, ten údajný drát mne také napadá, že by to mohlo být kuchyňské vykrajovátko tak jak to tu psal ladis, ale pokud to je asi 40 cm dlouhé tak to je asi na toto trochu příliš dlouhé. Napadá mne jestli to nebude vykrajovátko, ale na něco jiného většího.
Plynové potrubí seženete např. zde: lunaplast.eu/... . Asi to bude průměr 140 mm. 150 mm se nevyrábí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.