Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám takový problém. Minulý týden jsem si koupil několik triček. Měl jsem je na sobě párkrát a asi dvakrát jsem je pral. Nevím, co dělám špatně, ale na všech se mi po prvním nebo po druhém vyprání začaly tvořit žmolky (zajímavé je, že vždy na stejném místě - vepředu vlevo dole). Než se zeptáte, peru je naruby, na 40°, ždímám je na 500 otáček a nežehlím je. Dělám něco špatně nebo je to látkou? Nemáte někdo podobný problém?
Díky a pěkné Velikonoce
Nedávno tady bylo téma také na žmolky poradte.cz/... a pokud jde o to místo...a co bunda?nedělá ty žmolky třeba bunda co nosíte na tom triku?není tam nějaký šev?jinak to opravdu dělají kabelky,tašky a někdy i ruce.Já měla žmolky takhle na bocích,asi jsem něvedomky přejížděla rukama.Jinak je to materiálem,zkuste vyzkoušet jinou značku oblečení,jiný obchod.
prostě některá trika to dělají.Třeba z HM jsou kvalitnější,než třeba z FF nebo Takka,ale i to není záruka...chce to prostě narazit na kvalitní materiály a nakupovat tam.
To mě vůbec nenapadlo, že by to mohla mít na svědomí bunda. To už ale potom nevím, co mám nosit. Na jaře a na podzim, když to není na samotné tričko ani na svetr, tak nosím triko a na něm bundu úplně normálně. Nikdy mě nenapadlo, že to je špatně. Žmolky se mi občas udělaly i v minulosti při nošení bundy, ale bylo to až po delší době nošení a nikdy se to neudělalo úplně u všech triček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.