Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky prostředek na čištění pračky?

Od: evca* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, Potřebovala bych poradit jaky prostředek na vyčištění pračky? Poslední dobou se mi dělají žmolky na oblečení.Pračku mám již 9let.děkuji moc za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

4x

Problém je v tom oblečení, nikoliv v pračce ! Žádná špína žmolky neudělá!

lucie*
hodnocení

2x

Já zkoušela přidávat ocet místo aviváže(jediné co bylo,že jsem cítěla ocet z prádla,mám citlivý nos*nevi*) zkoušela čistit jen octem...no nepozorovala jsem,že by byla pračka čistá.Mě zase prádlo pořád smrdělo zatuchlinou...

...takže jsem koupila(po pročtení několika recenzí) v DM Denkmit čistič pračky a supr,můžu jen doporučit.Za směšné peníze pračku vyčistí,naprosto jednoduché.Ovšem nevím zda čištění pomůže na žmolky,ale vyčistit pračku nikdy neuškodí,hlavně při praní s gely se rychle zanáší.

Co jsem slyšela ,tak žmolky způsobuje nekvalitní materiál a následné ždímání na vysoké otáčky*nevi*

Jaky prostředek na čištění pračky?
evca*
hodnocení

Tak Denk mit určitě koupím do DM drogerie chodím často.Já peru věci přesně jak to mají napsany na visačkách na kolik stupnu.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Nemyslím si, že žmolky mají souvislost s čistotou pračky. Ale pro desinfekci jednou za čas použíma SANYTOL desinfekce praček Lanza vyrábí také přípravek na čištení pračky. A proti vodnímu kameni se dá bojovat i octem a maximální teplotou praní. Ale já bych spíše koupil nějaký odstraňovač vodního kamene do pračky. Na trhu jich je dost.

hodnocení

0x

Dobrý den. Moje zkušenost z pračkou. Důležité je čistit sítko u pračky, tam může být hodně nečistot. Jednou za 1/2 roku, dám 1 litr ocet, program na vyváření. Po každém praní, vytřít těsnění v pračce - guma u dvířek. Pračka bude v pořádku. Viky.

hodnocení

0x

Dobrý den, Luxon Soda by taky mohla pomoct, ne? Na cistení pracky. Zmolky odstranit mechanicky.

Soda je vysoce rozpustný prostředek na změkčování vody a zabraňuje usazení vodního kamene.

hodnocení

0x

Záleži na kvalitě materiálu. Já mám trika ze Second handu 15 let staré

a ani jeden žmolek.

I v Lidlu mají prostředek na čistění pračky, ještě jsem ho ale nezkoušela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]