Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Potřebovala bych poradit jaky prostředek na vyčištění pračky? Poslední dobou se mi dělají žmolky na oblečení.Pračku mám již 9let.děkuji moc za rady.
Já zkoušela přidávat ocet místo aviváže(jediné co bylo,že jsem cítěla ocet z prádla,mám citlivý nos) zkoušela čistit jen octem...no nepozorovala jsem,že by byla pračka čistá.Mě zase prádlo pořád smrdělo zatuchlinou...
...takže jsem koupila(po pročtení několika recenzí) v DM Denkmit čistič pračky a supr,můžu jen doporučit.Za směšné peníze pračku vyčistí,naprosto jednoduché.Ovšem nevím zda čištění pomůže na žmolky,ale vyčistit pračku nikdy neuškodí,hlavně při praní s gely se rychle zanáší.
Co jsem slyšela ,tak žmolky způsobuje nekvalitní materiál a následné ždímání na vysoké otáčky
Nemyslím si, že žmolky mají souvislost s čistotou pračky. Ale pro desinfekci jednou za čas použíma SANYTOL desinfekce praček Lanza vyrábí také přípravek na čištení pračky. A proti vodnímu kameni se dá bojovat i octem a maximální teplotou praní. Ale já bych spíše koupil nějaký odstraňovač vodního kamene do pračky. Na trhu jich je dost.
Dobrý den. Moje zkušenost z pračkou. Důležité je čistit sítko u pračky, tam může být hodně nečistot. Jednou za 1/2 roku, dám 1 litr ocet, program na vyváření. Po každém praní, vytřít těsnění v pračce - guma u dvířek. Pračka bude v pořádku. Viky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.