Nejste přihlášen/a.
Ahoj diskutující,
nastěhovali jsme se do pronájmu a zjistili jsme, že plovoučka na některých místech dost vrže a jakoby se prohejbá. Vzhledem k tomu, že byt byl šitej horkou nití, je nám jasný, že je to na totálně křivý podlaze. Nějaký rady jak dotyčná místa utlumit? Četla jsem o olejích do spár nebo dokonce o zatlačování mastku. Ráda se inspiruju pokud má někdo zkušenost.
Díky za rady!
Co by bylo vhodné na to říci. Možností je několik. Nastěhovat se jinam. Vytrhat podlahu a srovnat podklad. Dát si vatu do uší. Nechodit.
Co by bylo vhodné na to říci? Snad jen, že v přesně takovýto koment jsme doufali. Jsme opravdu rádi, že přišel, i když konkurence na internetu je velká a tuto možnost trollit mohl kdokoliv vyfouknout. Tak každopádně děkujem za nulovou pomoc a že jsme snad pomohli v nějakém problému
Zdravíme,
Spokojení Ivana a Ondra
Nic, neřešili jsme to s ním. Jednak si tu kvůli pár místům nenecháme v době zařizování bytu vytrhat půlku podlahy, druhak sme rádi, že nám povolí jiný zásadní stavební úpravy, který tu plánujem. Taky nás může vyhodit a vzít prostě jiný nájemníky.
Takže otázka k diskuzi, ke který prosím raďte, pokud víte:
Lze nějak utlumit vrzání podlahy? Jak se jmenujou ty oleje co se na to vyrábí? Děkuji.
Na místě pronajímatele - kdybych zjistil že se mi nájemník svévolně hrabe v podlaze stylem prolít vrzající místo olejem, tak by letěl jak namydlenej blesk včetně náhrady škody.
Co chceš asi tak slyšet za radu? Buď řešit s pronajímatelem nebo se odstěhovat..
Co? Asi se to vyrábí proto, aby to podlahu zničilo, ne? Nebo logika je kde?
Nechápu, když nevím odpověď, nevyjadřuju se, ne? Našla jsem X diskuzí z dřívějších let, kde nebyl jedinej pablb, co se chtěl jenom ozvat. Asi nějaká móda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.