Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, rád bych reagoval na můj předešlý dotaz ze začátku roku, viz zde:
Ptal jsem se tehdy, proč se ve spodním krytu obalu hromadí jakási hnědá tekutina, která ani nevím, odkud tam vlastně se dostává. Napsali jste mi tehdy, že by to neměl být problém, že se tam sráží jen nějaká vlhkost.
Skutečnost je nyní taková, že v tom místě se hromadí té hnědé tekutiny čím dál více,když je v koupelně teplo, tak to asi nějak vyschne ale obrysy toho tam zůstávají a zároveň to nadále postupuje nějak dále, kdy teď už je to asi skoro na půlce obvodu toho spodního krytu obalu.
V koupelně sice vlhkost je, ale plísně zde jinak nejsou a navíc ´jsou zde podmínky stále stejné a tahle věc se začala objevovat až v poslední době. Pravda nadále je, že nic stále jinak nekape. Je teda možné, aby se nějak rozpadla ta izolace v bojleru a takhle to dostávalo nějak ven? Má s tím někdo zkušenost? Dá se to nějak vyřešit, aby to dále nepostupovalo?
Ještě by mě zajímalo, v případě, kdybych zakoupil nový bojler, zda se prodává jako příslušenství pojistný ventil, nebo zda je nutné jej koupit zvlášť.
Děkuji všem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.