Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, po vyměně led čipu halogen bliká. Nevíte někdo čím to je. Čip jsem objednával ve stejné watáži.
Děkuji.
Poruchu jsem řešil zde. poradte.cz/...
Objednával jsem 10W studené, ale vzhledově ten čip není stejný. Podle obrázku na ebay to skoro vypadá jako by mi poslal silnější. Bylo by možné, že by se to tak chovalo?
Samozřejmě se mohlo jednat o ilustrační. Každopádně uchýt stejný, ale vzhledově prostě odlišný.
Pokud nesedí napětí a proud čipu a zdroje, tak se takhle chovají také. Ten čip je multičip a záleží na výrobci a typu diod, kolik jich v tom čipu pak je a od toho se odvíjí napájecí napětí a proud.
Aha, děkuji. Tak teď jsem to rozebral zezadu a na trafu je out: 24-40 300mA +/- 10mA. A prodejce u čipu uvádí: 9-12V, 400-450mA. Takže je evidenntně mimo. Na původním čipu samotném není uvedeno nic.
Ještě jsem si trochu prošel ty specifikace a spíš by to odpovídalo na čip 20W (32-35V, 450mA). Zkusil tedy dát 2 čipy do série a funguje to. Zjevně mi tedy nezbyde než zkusiit koupit 20W čip.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.