Nejste přihlášen/a.
Dobrý den lze použít ruční omítačku na strop abych zakryl nerovnosti a co nato použit lepidlo nebo nějakou suchou směs ze stavebnin děkuji za info mám strop s rakosu na něm je natažená fajnová ale né moc vzhledově strop drží nikde nic neupadavá
Zdravím,
upřímně řečeno - omítat mlýnkem strop si neumím představit a nikdy jsem to ani neviděl a neslyšel. Ale je fakt, že jsem taky neviděl a neslyšel všechno.
A taky si nějak neumím představit, že by na už jednou dokončeném stropě něco dalšího drželo, zvlášť pokud už tam yblo někdy v minulosti vymalováno. Když sem si kdysi opravoval a dorovnával štuk na rákosovém stropě, tak to bylo proto, že sem do té omítky sekal drážky pro elektřinu a chtěl sem, aby to nebylo vidět. Takže malbu oškrábat až na jádrovou omítku, pak pořádně navhčit a pak opatrně natahovat štuk a po zavadnutí do ztracena rozfilcovat.
nalep na to polystyrenový kazety,nebo si na to zvykni, - jinak musim souhlasit s @hejkal a s @ronyx>>> je to hrozná práce -,jestli strop drží,kašli na něj, nahoru se stejně nikdo nedívá (akorát když pije)...
----
... když nebyl strojek, dělalo se to přes koště,to by třeba na strop šlo, ale nedovedu si to představit ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.