Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyhnat krtka z nového trávníku

Od: parda* odpovědí: 6 změna:

prosím o radu jak vyhnat krtka z nového trávníku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dají se zakoupit účinné prostředky k vypuzení krtka v zahrádkářských prodejnách. Já je vyháním, že zapíchnu na pár dní ocelovou lulatinu do trávníku (8 roxor) a na ni nastrčím petlahev a do krtinců dám chomáček lidských vlasů. Zatím to vyhovuje. Jsou k dostání i odpuzovače elektronické.

technikjirik*

to jsem udělal taky a taky mi to pomohlo... to s tím roxorem

hodnocení

1x

Já jsem se naštvala a dala tranzistorové rádio na zem a aby to u nás nebylo jako u kolotočů, přikryla jsem ho starou vaničkou a na to starou deku. *hi* Mazal velmi rychle. Pak jsem dala, jak píšou přede mnou, petku na ocelový drát. Po čase si na petku zvykl, tak dostal rádio. ;)

hodnocení

0x

Něco již bylo diskutováno zde: poradte.cz/...

furtnic*
hodnocení

0x

Až budeš mít prázdnou láhev od propanbutanu,tak povol ventil a obsah mu vylej do díry pod krtincem.

hansz7*
hodnocení

0x

Tak já můžu říct,že nejlépe se mi osvědčila motyka.Problém je,že člověk musí mít štěstí a zrovna natrefit kdy reje.Ale tři kusy za léto je dobrý úspěch.A další věc kterou jsem použil byl LiquidGel a taky není špatný ale chce to trpělivost.Myslím si totiž se mu někdy podaří jed vytlačit tlačenou hlínou,takže když je nový krtičák tak mu tam dám a většinou dá pokoj cca do 10dní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]