Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasekl se klíč v zámku

Od: monika1234 odpovědí: 4 změna:
Dobrý večer potřebuji rádu zasekl se klíč v zámku nejde s ním vůbec otočit a tak nejde vyndat a nejde zamknout mám nové dveře a nechci je poničit co s tim vy někdo? Diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

musite ho dat do polohy, ve ktere se vytahuje a jemnym viklanim doleva a doprava a tahem nebo tahostouchanim, vsechny pohyby par mm, zadne skubani tahani, pekne citlive jak trezor :)
Take kdyztak dvere zavrit, hodne lidi dela to, ze veme za kliku, kdyz je zamceno a listy na dverich proti pruvanu tlaci na zamek, na novych dverich obzvlast.
Vic bez zamecnika nesvedete.

sanyo*
hodnocení

0x

poradte.cz/...

bylo také dobré, pokud máte tu možnost, vyfotit dveře se zámkem a klíčem. Je dobré mít přehled, co jak vypadá.. Zkuste počíst a případně si pomoci..

skuste lehce poklepat fabku,jestli se nehnula,někdy stačí když není pořádně dotažená bočním šroubem a pak to zlobí

hodnocení

0x

Přesně tohle se mi stalo loni. klíčem vůbec nešlo otočit, rovněž nové dveře venkovní, musela jsem nechat otevřený barák a odjet koupit WD-40 spray, co mi tady poradil Clayman a nastříkala. Asi po deseti minutách jsem klíčem krásně otočila a funguje dosud. Také jsem už byla připravená volat zámečníka. A také se mi to stalo v této zimní době.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]