Nejste přihlášen/a.
Hledám kvalitní ruční šlehač, v nabídce jich je spousta a nevím , který je dobrý. Po 40 letech se mi rozbil zn. ETA , ale nevím, jestli je to stále dobrá a kvalitní značka. Prosím, jaké máte zkušenosti?
Já si myslím, že vám nebude umět nikdo zodpovědně poradit. Na kvalitním robotu, po záruce se mi ulomil čudlík 3x3 cm a nemohu sehnat náhradu. Šlehač z Kauflandu, za 2 stovky funguje spolehlivě už mnoho let. Ani značka, ani typ, ani cena nejsou zárukou. Skoro se bojím říci, že 200 snadno oželím, ale drahý přístroj mi zvedne tlak, tak jako to "kurvítko" na mém robotu.Nehledejte na netu, zajděte do velkého elektra a dejte řeč s prodavačem. Pak doma nakoukněte na net a porovnejte parametry toho, co vám doporučil a taky cenu.
Mohu doporučit jedině Bosch MFQ4020 v ceně okolo tisíce, taky jsme dlouho vybírali...podívejte se třeba i na nějaké testy...ale se 40lety, jako u původního českého výrobce ETA, nepočítejte...
ETA je tradiční česká značka, před nedávnem se spojila s další českou značkou HP Tronic, která sídlí ve Zlíně. Jestli tvrdíte, že ETA je čínská firma, tak nám prosím doložte.
@bruno2...HP Tronic jsou jen majitelé, Vlastní a provozuje 33 maloobchodních prodejen Euronics a ETA opravdu vyrábí převážně v číně: Značka vyrábějící/... nebo Skoro všechno z Číny
@bruno2 ETA v posledních letech dvakrát změnila majitele. Od června 2007 ji ovládala investiční společnost Benson Oak Capital, která v říjnu 2011 prodala značku spolumajiteli řetězce elektroprodejen Euronics, společnost HP Tronics Zlín. A přibližně od té doby se datuje začátek konce výroby v Hlinsku. outsidermedia.cz/... or.justice.cz/... novinky.cz/... není to odpověď na první otázku, jen částečně na tu další...kdo říkal že je čínská?Zdroj: poradte.cz/...
Doporučuji BRAUN M 880 M , Multimix, 350W. Doporučila mi ho sestra a po nějaké době užívání jsem ho koupila i dceři a zatím nemáme jedinou výhradu.Výměnné nástavce šlehací, hnětací ,mixovací mají 3 rychlosti, jdou snadno nasadit, při odstavení během práce se vzhledem ke tvaru nedotkne prac. plochy. Snadná údržba. V krabici 40x20x15 cm jsou ještě 2 nádobky- nízká a vysoká. Jen nevím, jestli ještě existuje, je to nějakých pár let. Kdyby se mi rozbil, zas bych sháněla stejný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.