Nejste přihlášen/a.
prosím zná někdo tuto značku mikrovlnky?ETA 3197 mikrovlnná trouba trojkombinace?chtěla bych si ji pořídit ale nemohu ji nikde sehnat na Aukru sice je ale je prý moc těžká a jsem od prodejce dost daleko a tak ji scháním z bližšího okolí a nic,jak kdyby existoval jeden kousek může mi někdo pomoci?jsou tam zřetelné popisy tak proto bych ji ráda koupila ale bohužel nevím kde ji sehnat pomůže někdo? díky
to je ta na Aukru?
a proč zrovna čínská ETA? to už není ETA, co bývala...v práci máme krátce dvě varné konvice...dvě po reklamaci...
tady je odkaz na E-shop ETA
to je sice škoda ale stále nevím proč není tato značka o více kusů jinak díky a že je čínská mi psal jakýsi pán
ale nejde mi do hlavy že takový model nikde neseženete,prohlížela jsem x stránek a nenašla jsem ani jednu pán mi tvrdí že má cenu 10000kč ale pro porovnání jsem nenašla ani jednu,není to divné?jde mi jen o ten princip
je to jako byste hledala včerejší den prodávala se zhruba v roce 2012. Bud si kupte tu z aukra nebo jakýkoliv jiný model ze současné doby
No díky určitě si nějakou koupím ještě že jste mi to poradil,když už mi nechcete odpovídat na co se ptám tak mi nepište vůbec,mně šlo jen o to že je hezky popsaná a že bych ji koupila někde poblíž bydliště a prodejce z Aukra psal že je moc těžká nevím proč to psal asi myslel že je těžká odnést ji na poštu nebo nevím tod Vše! jinak díky
MV troubu ETA 3197 znám, máme ji, je to ale starší typ - v únoru to bylo již 18 let co ji máme (1997 - v té době stála 11 tis.), ale funguje skvěle. Vzhledem k tomu, že je to trojkombinace, je používána častěji, a celé ty roky bez jediné závady. Je to druhá největší mikrovlnka od ETA, největší byl model 3195 s vodorovným grilem, tato má gril svislý.
Eta 3197 má digitální ovládání, automatické nebo ruční. Má dva zdroje mikrovln (MultiWave). Použvat se dají jednotlivé způsoby ohřevu/vaření, nebo kombinace mikrovlny + horký vzduch nebo gril. Průměr talíře je 32 cm, vnitřní výška (od talíře) 20 cm. Vnější rozměry š=53 cm, výška=32,2 cm, hloubka=49,8 cm, váha=22,5 kg
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.