Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá pečící trouba - zkušenosti a rady

Od: rudolfik odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěl bych mamce koupit malou pečící troubu, protože ráda peče. Instalace normální trouby by si vyžádala zásah do elektroinstalace a zvýšení výkonu hlavního jističe. Proto jsem uvažoval o malé, samostatně stojící troubě se kterou souvisí tento thread.

- jak velký je prostor pro pečení? Chápu, že srovnatelné s klasickou troubou to není, ale veliksot těch plechů atd.. upečem tam dort a peníky na Vánoce?
- promiňte mi ten hlupý dotaz, vůbec s tím nemám zkušenosti, ale chová se to jako bežná trouba jen je to teda menší, ano?
- viděl jsem i kombinace s mikrovlnkou, je to adekvátní náhrada ikrovlnky?
- máte takový zázrak doma a jaký? Spokojenost?
- je něco na co sem zapomněl a měl bych se o to zajímat?

díky

yo

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Zrovna v jedné takové peču koláč :) Já jsem spokojená, jinak mám starý sporák s plynovou troubou a v tom se nedá péct. Mám i mikrovlnku, která umí péct jako trouba, ale není to ono a perníky v tom neupečete. V té mini troubě ano. Je tam i minutka, po uplynutí času se trouba vypne atd.
Já bych šla do samostatné mini trouby.

uska*
hodnocení

0x

Nwdávno zde porběhla diskuze na toto téma

poradte.cz/...

rudolfik
hodnocení

děkuji, diskuze jsem si nevšiml. Nicméně po přečtění mi neodpovědla na mé otázky.

rudolfik
hodnocení

0x

takže nikdo nic? :) Alespoň tipy na nějakou troubu? :D

rv*

Máme tu z Lidlu, už druhou, teď to snad zase mají v nabídce. Po zkušenostech jsme už další 2 opatřili jako dárek. A to i přesto, že to není žádný technologický zázrak. Běží takřka denně, u první se přepálilo topné těleso, náhradní jsem nějak nemohl sehnat a vzhledem k ceně bylo jednodušší pořídit druhou.

Děláme v tom buchty, maso, rozpékané pečivo, tousty. Velkou troubu máme na velké pečení.

uska*

Jako první odpověď jsem vás navedla na diskuzi, ale tvrdíte, že vám nepomohla. Tak polopaticky - jedny z nejlepších ( ne nejlevnějších ) jsou tyto trouby srovnanicen.cz/...

Stačí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]