Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřeboval bych poradit jestli se dá sehnat v obchodě voda topení redukce na závit na nádrž 1oooL abych si tam mohl dát kohoutek závit je 50 mm
Nedávno jsme to tady probírali: poradte.cz/...
V obchodě se sortimentem voda-topení takovou redukci nemívají (aspoň já o ní nevím).
Vždycky se uživatel snaží sehnat víčko s již hotovým závitem, do kterého si pak přitáhne obyčejnou vodovodní průchodku.
Máte ten uzávěr? Do něj navrtáte díru, dáte tam arbe.cz/... a zalejete tavnou pistolí.
doplněno 22.06.15 10:51:no že já blb si nekoupil rovnou logiman-shop.cz/... - je to sice o 440,-Kč dražší, ale mohl jsem s tím jít na výstavku
Takhle jsem to na chatě řešil já:
Na vnější plastový závit jsem našrouboval kovové "prodloužení" (2x vnitřní závit 2")-závit odpovídal!, do tohoto prodloužení "víčko" na straně jedné s vnějším závitem 2" a na straně druhé s vnitřním závitem 1"+ kohout 1" s vnějším závitem. Chcete-li menší kohout, tak přidat redukci. Bez problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.