Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou aku vrtačku

Od: berivo® odpovědí: 4 změna:

Rád bych jsi pořídil aku vrtačku 18V. planuji cenu max 4.000.kč,uvažuji o Black & Decker HP186F4LK.Pokud má někdo lepší nápad rád jsi nechám poradit.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já osobně mám s B&D vcelku nevalné zkušenosti. Prošlo mi rukama už poměrně hodně akušroubováků, ovšem řeknu to takhle - doma mám Metabo, v práci používám Makitu. Přičemž - nutno přiznat - ta Makita je v poměru cena/ výkon asi nejlepší strojek. Určitě jsou i lepší - Festo, Hilti a pod - ale tam je už cena značně jinde.

hodnocení

0x

18V je dobrá volbě, ale při této ceně bych šel do profi sortimentu

narexcz.cz/...

Nechá se sehnat za 4.500,-. U Black & Decker je pak užitná hodnota někde jinde.

111®
hodnocení

0x

se to tu právě řešilo, stačilo pohledat: poradte.cz/...

hodnocení

0x

B&D bych osobně nebral, v poslední dekádě se šíleně zhoršili, nejspíš změna obchodní politiky, nemám s nimi vůbec dobré zkušenosti (mizerné plasty, poddimenzované motory, atd), ovšem je pravda, že akušku jsem nezkoušel.

Doma mám 18V zelený BOSCH, který by podle mého, při častějším používání moc nevydržel, v práci velmi často používám 18V MAKITU a absolutní spokojenost, až na originální příslušenství, které jsem musel časem obměnit. Kolegové před cca 4 lety fasovali 18V METABA a ani jeden už jí nemá plně funkční, hlavně odchází nesmyslně složitě řešené akumulátory.

Takže za mě - MAKITA.

Sada Aku vrtačka (2 rychlosti, příklep) + 2x akumulátor + příslušenství (bity, vrtáky..) ve fortelném a hezkém kufru se dá občas pořídít okolo 4500,-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]