Nejste přihlášen/a.
tady si nikdo stěžovat nehodlá!, jen jsem hledala recenze ohledně přepravky a vyjela mi tato stránka, tak jsem přidala svoji zkušenost!
No jo, ale pak se nic nezmění. Teď máte problém se společností Intime a příště si s vámi vytře zadek někdo jiný. Je mi jasné, že nejjednodušší je jejich služby nepoužívat a nebudu se vám divit - taky bych to tak řešil. Pokud ale ještě předtím pošlete stížnost, třeba tím pomůžete někomu jinému. Jestli si my spotřebitelé necháme všechno líbit, tak to těžko někdy bude jinak.
Já se musím společnosti In time zastat. Vozí mi balík pravidelně každý měsíc. Pokaždé dostanu večer mail a druhý den ráno SMS s rozmezím tří hodin, kdy dopravce přijede. Vždy v tu dobu skutečně přijde, zazvoní, předá balík a sbohem.
In time doručuje balík na udanou adresu. Nechápu tedy, proč bych si pro balík měla někam jezdit.
Možná si ncháváme posílat stejné balíky. Z ohlasů od předplatitelek vím, že mnohé si zadávají adresu do zaměstnání.
Toto je moje zkušenost poradte.cz/...
Nikdy víc, a pokud víte jméno doručovatelky, nebojte si zavolat na vedení, protože pokud budeme takové chování tolerovat, slušnosti se nedočkáme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.