Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepravní společnost intime

Od: kawaluca odpovědí: 9 změna:
Již podruhé mi společnost intime doručovala zboží a řeknu Vám,když to půjde, tak už nikdy více. Paní arogantní. Jedu si pro balík na stanovený místo a je mi řečeno: to je dost. Paní se ohrazovala,že už chce být doma, volala jsem jí po obdržení sms o doručení, že mě v tolik nezastihne, tak jsme byly domluvené, že jakmile se bude vracet od zákazníka,že mi zavolá. No a volala až když na mě čekala, že jako kde jsem.
No říkám, už ne. Do práce mi jezdí spoustu přepr.společností a ti jsou ochotní, prohodí s člověkem pár slov. Takže, je to o lidech.
Hezký den všm B-)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

Máte si stěžovat na vedení intime a ne tady. Tady s tím nikdo nic neudělá

kawaluca

tady si nikdo stěžovat nehodlá!, jen jsem hledala recenze ohledně přepravky a vyjela mi tato stránka, tak jsem přidala svoji zkušenost!

No jo, ale pak se nic nezmění. Teď máte problém se společností Intime a příště si s vámi vytře zadek někdo jiný. Je mi jasné, že nejjednodušší je jejich služby nepoužívat a nebudu se vám divit - taky bych to tak řešil. Pokud ale ještě předtím pošlete stížnost, třeba tím pomůžete někomu jinému. Jestli si my spotřebitelé necháme všechno líbit, tak to těžko někdy bude jinak.

hodnocení

0x

Já se musím společnosti In time zastat. Vozí mi balík pravidelně každý měsíc. Pokaždé dostanu večer mail a druhý den ráno SMS s rozmezím tří hodin, kdy dopravce přijede. Vždy v tu dobu skutečně přijde, zazvoní, předá balík a sbohem.

In time doručuje balík na udanou adresu. Nechápu tedy, proč bych si pro balík měla někam jezdit.

Možná si ncháváme posílat stejné balíky. Z ohlasů od předplatitelek vím, že mnohé si zadávají adresu do zaměstnání.

kawaluca

Mě taky přišel email o doručení , jednou ráno přišla sms, tak jsem volala zpět, že mi to nevyhovuje, že jak budeme mít paní cestu zpět přes naši vesnici, tak si pro balík na zastávku zajedu.A podruhé při doručení balíku mi ani sms nepřišla a volala mi, kde jsem, že je před domem

kawaluca
hodnocení

Dneska jsem psala na dispečink a předají to do depa do Olomouce

martinaa*
hodnocení

0x

Toto je moje zkušenost poradte.cz/...

Nikdy víc, a pokud víte jméno doručovatelky, nebojte si zavolat na vedení, protože pokud budeme takové chování tolerovat, slušnosti se nedočkáme.

hodnocení

0x
Před 2 lety hodný řidič, dokonce mi pomohl i do patra. :-D

jentak*
hodnocení

0x

Za mě, s InTime naprostá spokojenost. Používáme InTime hodně často- 1-2x měsíčně. Rychlí, spolehliví, avízo SMSkou o doručení předem. Slušný řidič, zavolá mobilem že jede, perfektní domluva. Asi je to fakt hodně o lidech. My máme štěstí. Kéž by nám vydrželo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]