Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou barvu pokoje zvolit?

Od: petoleta* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, chystám se vymalovat obývací pokoj a ložnici. Jaké barvy zvolit? Pokoje jsou malé..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

0x

dobry den do malych pokoju se dava vetsinou svetla barva aby vam to tu mistnost nezmensovalo dobre je i barvu nedavat az ke stropu a nechat strop bily a kousek steny od stropu asi co bych nedoporucil je svetle modra z ni jde chladno ale naopak zluta nebo merunkova je fajn

hodnocení

0x

co sem sám zjistil, že mám v jednom pokoji (12m2( trávovou zelenou po původní obyvatelce a hned vedle mám nově ve stejném pokoji velmi lehce světle zelenou resp. zelenožlutou. Otázka:Který pokoj působí větší? no je to tak, že ten tmavší. Čím to je přesně nevím,ale zašlo to tak daleko, že sem tam pobíhal s metrem,a dokonce světlejší je o něco větší, ale působí menší.Je to asi nábytkem, protože tam je dvojpostel a ta opticky zmenší pokoj na 80% :-O.Mira. Ale na menší pokoje jistojistě NE tmavé odstíny. Ty můžete kombinovat např. s bílou vedlejší zdí, dnes se to používá. Celotmavý pokoj už je z módy. OUT

lidka*
hodnocení

0x

Já mám ložnici světle fialkovou a spí se mi tam krásně. Obyvák mám bílou kávu, protože mám starožitný tmavý nábytek. Ale jinak se mi líbí i meruňková, žlutozelená. Záleží ovšem na tom, jaký máte nábytek, sedačku i doplňky. Jedna stěna by mohla být i výraznější jinou barvou. Doufám, že by to ten pokojík nezměnšilo. Ale jak Vám dal odkaz alf - poslední dobou se zde návrhy na vymalování několikrát objevily - určitě i tam najdete inspiraci pro sebe. Je tam i virtuální pokojík, kde si vyzkoušíte barvy i jejich kombinaci . Tak ať se Vám dílo podaří! *placni*

blanca*
hodnocení

0x

Ahojky,určitě záleží na barvě nábytku a podlaze.Já jsem teď malovala ložnici o vel.2,60 x 3 m.Dala jsem tři stěny oranžové a čelní stěnu na bílo.Na tu bílou jsem podle šablony namalovala černý obrys dívky.Vynikne to a ta oranžová krásně prosvětlí a opticky zvětší prostor.Strop má bílé podhledy.Je to moc příjemné probuzení :).Snad na něco přijdete *slunce*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]