Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit,jakou použít manžetu na WC kombi s horizontálním odpadem-jde o klasický odpad v paneláku do zadní stěny.Staré WC je vsazené keramikou přímo do staré litinové odpadní trubky a utesněné nějakým lepkavým tmelem.Jestli bude stačit ta krátká rovná manžeta nebo musí být něco jiného...? Děkuji za radu.
Když tady nenajdete uspokojivou radu, vyfoťte odpad mobilem a v nějakém supermarketu vám prodavač, podle fotky, vybere. Kupovala jsem tu lepkavou hmotu, kterou je odpad utěsněn a nevěla jsem, jak se to správně řekne. Obchod byl plný lidí a já se ostýchala chtít medvědí ho*no. Tak jsem to popisovala a prodavačka, veliká dáma s vytupírovanými vlasy a modrými stíny na víčkách, po chvilce šťastně zahulákala: Medvědí ho*no. To potřebujete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.