Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít zámek FAB

Od: kosir® odpovědí: 4 změna:

Ztratil jsem svazek klíčů, mám náhradní až na jeden od sklepa. Jak otevřít tyto dveře a pokud možno je nezdevastovat? Je tam vložka FAB.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dokud jsme měli psa, tak jsem tak jednou měsíčně chodil za zámečníky, aby mi otevřeli dveře. Jednou je syn při odchodu zamknul. To jim to trvalo tak o minutu dýl. Takže zámečníci jsou dobrá volba.

doplněno 02.05.14 13:19:

Jo, a stávalo to 80.- Kč (cca před 10 lety)

zajixxx*

Zkuste na youtube zadat pojmy jako LOOCKPICK, případně BUMPING. Veškeré tyto nástroje jedoduše vyrobíte (např. strá plátek od pilky, kotoučová bruska... a je to. Případně pokud máte více času, můžete použít improvizované nástroje - kancelářské sponky.. atd... Více najdete na netu.

vlozka
hodnocení

0x

FAB je jen značka, vložku myslíte cylindrickou, napadá mne sundat štítek a rozzlomit fabku. Stejně to dělají i zloději. Zámečník na to má hmatátka popř paklíč.

hodnocení

0x

odvrtat nebo rozlomit už to tu bylo

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]