Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firma nanotrend

Od: nikol25 odpovědí: 9 změna:

Ajo, ja jim dneska volala a pěkně jim vyčistila žaludek, řekli mi nejdříve, že jsem první klient který si stěžuje a pak se hloupě přiznali že ne...firma se asi hodně díva na české komedie a nejspíš si myslí, že takových "Nováků "bude..ale tvrdě narazili..řekla jsem jim, že je nás hodně a že jestli tak míní pokračovat, bude to mít dohru..Na tož mi pán sdělil, že dohru budou mít oni pro mě, tak jsem se ho zeptala jestli tak vyhrožuje každému, který hají své peníze a pravdu! Proto prosím všechny poškozené, aby jsme se spojili. poradte.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarous67
hodnocení

0x

Zdravím,

u nás firma měření provedla a i když byly nějaké přesuny termínů údajně skrz počasí, tak nakonec co řekli, to udělali a víceméně spokojenost - respektive za ty peníze rozhodně. Soused, co to rušil, tak mu peníze vrátili zpět a to celou částku, takže nevím ... toť má zkušenost.

anetik*
hodnocení

0x

Zdravím, jestli jde o vylepování letáků pro zmíněnou formi, tak se připojím! Peníze měli poslat na účet k 15.4. a do teď nemám ani korunu a pán nebere telefon. Když jsem volala někam do Brna přímo na firtmu, tak si chlápek akorát napsal moje číslo s tím, že to předá a ozve se a pořád nic.

hodnocení

0x
Mám takový zlepšovák..
Nedával bych pokutu těmto vych...a..ným firmám, nýbrž pro poučení právě lidem, co jim na jejich sliby skáčou..
Do roka a do dne by byl problém vyřešen.
mrhad

Roznos letáku jednorázový je zcela běžná a normální věc...To že je v tom podvod se má dopředu poznat jak?

Jedná se o podvod s tím že podepíšete smlouvu na roznos letáků, za roznos vám firma samozřejmě nic nepošle a když se začnete shánět po penězích, tak vám volají s tím že hovor je nahráván a že jste letáky neroznesl do každého baráku a tím jim vznikla škoda a chtějí ten den ihned zaplatit určitou částku na náhradu jejich škody.

ilne
hodnocení

0x

My jsme firmě NanoTrend brigádně na Dohodu o provedení práce roznášeli letáky a dodnes jsme nedostali zaplaceno!Běhali jsme po vesnicích po všech schránkách a nebylo to jednoduché,také jsme se tam museli nějak dostat,takže i benzín jsme si hradili.Firma nám podle smlouvy měla do 15.4.2014 převést peníze na účet a dodnes se tak nestalo.Dluží nám 6000kč a pro nás to není zrovna málo!Do firmy není možné se dovolat a když už se vám to podaří,tak vás paní nechce nikam spojit a vnutí vám e mail,na který prý máte napsat(právní oddělení)prý vám odpoví :) nikdo samozřejmě neodpovídá,tak voláte znovu a ona vám řekne,že vás spojí do kanceláře,ale předem vám řekne,že kdyby to vypadlo,že vám sami zavolají a hned vás vyhodí z linky

marekvadel

Dobrý den já jsem se dnes dovolal a předali mě na právní oddělení tak očekávám od nich odpověď co se týká roznosu a já neobdržím platbu za roznos tak se přidám také

pavlafreiwaldo

Přeji hezký den, jsem redaktorkou Černých ovcí a připravuji již druhou reportáž o firmě Nanotrend. Zajímá mě Vaše zkušenost. Prosím, pošlete mi Vaše telefonní číslo. Pavla.Freiwaldova@seznam.cz

leonkollar

Dobrý den, mám špatné zkušenosti s firmou Nanotrend a to jako brigádník. Dokonce jsem nevyplacenou mzdu řešil na inspektorátu práce a za rok žádná odpověď. Leon Kollár

anetin*
hodnocení

0x

mě to pro jistotu nebere nikdo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]