Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
na asi 2 mesice starou desku mi kamarad polozil hrnec z plotny
a na desce se udelal puchyr (viz obrazky).
Da se to nejak opravit?
Chapu, ze to vzdycky bude videt, staci mi, kdyz to bude funkcni a deska dal prezije bezne pouzivani.
Da se napriklad jen vyriznout kus toho laminatu z vrchu a vlepit tam "zaplatu"?
Jak pripadne vidite variantu: vyriznout cast te desky a nahradit ji "vestavenym prkenkem na krajeni"?
Diky za komentare
Zdroj: poradte.cz/...
Dobrý den.
Už se zde několikrát podobný problém řešil - nahoru do vyhledávání zadejte např. "oprava kuchyňské desky".
Naposledny se řešil podobný problém tuším tady: poradte.cz/...
Diky, to mi nejak uniklo. Nasel jsem pravdepodobne uspokojive reseni, pokud ten puchyr sloupnu.
Nicmene by me jeste zajimalo, zda to nejde nejak vratit zpatky, kdyz by se to nejak zahralo. V ostatnich otazkach, co jsem nasel se resi jen odstipnute kusy nebo skrabance.
Dekuji
@tomasku, hezky jste tazateli vysvetlil, jak mozna opravit, jen se domnivam, ze tazatel to chce uhrat na reklamaci, ma ji 2 mesice starou...,to mysli asi tim, nejde to nejak vratit zpátky.
Poku tusim spatne, omlouvam se tazateli, pokud ne, tezko to uhrajete na vyrobni vadu.
doplněno 28.02.14 16:31:Nicmene by me jeste zajimalo, zda to nejde nejak vratit zpatky, kdyz by se to nejak zahralo. V ostatnich otazkach, co jsem nasel se resi jen odstipnute kusy nebo skrabance.
ja vim, ze se puvodne pta, jak to opravit, ale tato druha otazka vyzniva spise, kdyz to nepujde opravit, nejak to zkusim vyreklamovat.ale je to muj subjektivni nazor, muzu se mylit.
doplněno 28.02.14 16:34:No ja nez to naskrabu, je zde vysvetleni.
Preji hodne zdaru.
doplněno 28.02.14 16:38: zahřálo
ja trdlo, no asi zacnu uvazovat o haccich a carkach, sedim si na vedeni a myslela jsem zahrálo. teda co ta znamenka dokazou za divy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.