Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Noze do kuchyne

Od: poradce7* odpovědí: 9 změna:
Jake noze poradite do kuchyne?Rezani masa,chleba a podobne znacku.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Určitě ne od Teskomy. Jsou téměř okamžitě tupé a nikdy je dobře nenabrousíte. Já mám nože od Fiskars, zrovna tak i veškeré nůžky, a také Solingen. Některé nože mám už třicet le a nůžky také. Ale jsou i jiné značky, ale dívejte se na cenu. Levné nože, vyhozené peníze. A to jsem si nyní vzpoměla, že právě od Teskomy ty nože jsou dost drahé na to, jaký to je šmejd. Jako ostatně všechno od nich.

hodnocení

3x
111®

kup si Fiskars,nemají chybu...

jirkamatapat*
hodnocení

1x

Vyvarujte se výrobků se značkou Tescoma.Zakoupil jsem keramický nůž Tescoma a přesto,že jsem jej používal podle návodu, tak zhruba po 3měsících se začalo ostří vylamovat.Reklamaci samozřejmě neuznali,ale nabídli mi přeostření za 100 Kč.

hodnocení

1x

Povídala jsem si s paní, jejíž celá rodina prodává v několika stáncích. Zrovna se vracela z nákupu ve velkoskladu. Chechtala se, protože tam potkala nákupčí z Teskomy. Říkala rozdíly při koupi u stánku a nemlich téže značky zboží v Tescomě. *zed*

Babko, a nejenom nože! I Nádobí a vůbec všechno pod touto značkou je děsný šunt. Já se nechala přemluvit v době, když jsem se vrátila domů. To je osm let. Tu značku jsem pochopitelně neznala. Tady ji lidé měli za exkluzivní. Moje maminka do mne hučela, že chce nějakou pánev z nerezu, co je naprosto nepřekonatelná. Přemlouvala jsem ji a dávala jí pánev Tefal, (mimochodem, také tato značka se velice zhoršila), ale ona že né a né. Tak jsem tu ublbanou pánev v Teskomě koupila. Stála tenkrát přes tisíc kourun, stříbrná a kostičkované dno, to na steyky. Vůbec se na tom nedalo nic udělat. Muselo se tam nalít dost oleje, aby to jakž takž fungovalo. A když jsem to použila podle návodu, maso se připeklo a nešlo ani ode dna odtrhnout. Šla jsem tam s tím zpátky a prodavačka mi vysvětlila, že jsem blbá já a ne ta pánev a v tom tam přišel jiný pán, s tou samou pánví a s tou samou stížností. Tak jsme byli už blbí dva. Tenkrát jsem mávla rukou a šla domů, v té době mi peníze nechyběly a ona stejně řekla, že když na tom neumím vařit, tak je to moje chyba. Nemělo smysl se tam dohadovat. Ale od té doby bych u Teskomy nekoupila ani párátka. A o tom noži vím proto, že moje sousedka ho má doma. Jenomže ona v životě kvalitní nůž neviděla, tak nemá možnost srovnávací a mně se jí to nechce vysvětlovat, protože na lepší nůž stejně nemá a nakonec by mělla vztek na mne. S tím už mám také zkušenosti. Naučila jsem se držet jazyk za zuby a radím pouze v poradně. Tady mne nikdo nikdy neviděl a neuvidí a i když se někdy někdo naštve, tak mi to nevadí.

jm*
23.02.14 16:39
hodnocení

0x

Tescoma.

hodnocení

0x

Nedávno jsem byl v IKEA a koupil jsem tam i kuchyňské nože - už si přesně nevybavuju značku, ale nebyly to ani ty nejdražší ani nejlevnější, ale střed - myslím, že takový ten klasický velký kuchyňský nůž stál snad kolem pětistovky. A byl jsem VELMI příjemně překvapený poměrem cena/kvalita.

doplněno 23.02.14 20:28:

...a připojuju se k těm, co mají špatnou zkušenost s Tescoma.

erikretr*
hodnocení

0x

budto tescoma nebo fiskars

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]