Nejste přihlášen/a.
Dobrej, řeším výstavbu pletivového plotu. Jen by mě zajímal Váš názor na věc. Nebo přehled, co kdo z vás má abych měl inspiraci. Zajímá mě:
Výška sloupku, průměr sloupku a výška pletiva. Díky
mam asi 1,5m vysku, sloupky maji cca 1,8 (8-10cm prumer) takze vcetne betonu maji asi 2 - 2,2, sloupky co 5m, tezko rict, ktere pletivo vydrzi dyl jestli pozink nebo to pogumovany, s pogumovanym se mi zas lip pracovalo
Díky za odpověď. Kolik sloupky betonovat do země? Myslel jsem tak 0.5 metru. To znamená, že kdybych koupil pletivo 1,50m, tak sloupky koupit 2m.
Pět metrů je moc, optimum je 2,5 až 3 metry. Na pěti metrech Ti zloděj metr a půl vysoké pletivo bez problémů mezi sloupky přeleze - vlastní zkušenost!
zlodej bohuzel preleze vzdycky co chce, nicmene tady se resi to same, tak se taky kouknete (tazatel) poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.