Nejste přihlášen/a.
Sporák mám na plyn, počase se mi na pánvich zespodu tvoří takové žluté mapky.Ze spodu mám pánvičky nerezové, ryhované ale dělá se to i na pánvi která je zespod hladká. Poradte prosím jakým přípravkem by to šlo očistit ale šetrně,prozatim jsem to zkoušela přípravky Cilit a Brill a to bez úspěchu.Díky za radu pokud nějaký figl znáte.
Zde se totéž probíralo. Jen se bojím, že nikdo neví. Mám velmi dobrou pánev, s láskou a velikou péči udržovanou. Kdykoliv ji schovávám do kredence, je naprosto čistá, ale přesto se, při dalším smažení na čistém sporáku, zvenku udělá další mapa od tuku, která nejde ničím dolů. Hodně rádců navrhují drastická řešení, ale jakmile se krásný a tvrdý lak zvenku odrbe, je po ní. Nikdo neporadil, jak mapy od zapečeného oleje z glazury dostat. Vypadá to skoro tak, že ten tuk se stal také glazurou. Ale jak se dostal zvenku na pánev, to je velká záhada.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.