Nejste přihlášen/a.
Prosím, poradí mně někdo, jak očistit vnější dno smažící pánve (spodek pánve ,který je ve styku a plynovým plamenem) od připáleného tuku. Pánev byla drahá a není rentabilní ji vyhodit a koupit novou.Děkuji za odpověď.
Taky se mi to stalo. A drhla jsem tou drátěnkou a všelijakými odmašťovači. Jenomže tím odrhnete i tu venkovní politůru a pak je konec. Špiní se čím dál tím víc. Snad se Vám to podaří nějak odrhnout, ale já to od té doby dělám tak, že ji raději pořádně umeji po každém použití. Ale je fakt, že už plyn nepoužívám, tak to může být i tím.
doplněno 22.01.14 23:01:Teď jsem si všimla, že Vy máte zašpiněné pouze dno pánve, tak tam žádná politůra není. Tudíž se omlouvám. Ale můžete to zkusit tou drátěnkou a obyčejným zahradním pískem smíchaným třeba s Jarem. Zkusila bych z toho udělat takovou kašičku a tím drhnout a drhnout. Já tím obyčejným pískem čistím plastové lahve na vodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.